Termeni și condiții

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Albalact S.A. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, nu trebuie să utilizați website-ul, conținutul sau serviciile sale.

2. Proprietatea Conținutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile ("Conținut") sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al Albalact S.A., din Județul Alba, Comuna Galda de Jos, Sat Oiejdea România, înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal, în baza notificării nr. 9699, sau al altora cu toate drepturile rezervate cu excepția cazului în care nu este altfel specificat. Orice Conținut care constă într-o marcă, logo, sau marcă de serviciu reprezintă marcă înregistrata și neînregistrată a Albalact S.A.

3. Utilizarea Site-ului

Prin utilizarea website-ului www.efectulbifidus.zuzubifidus.ro, utilizatorul poate vizualiza detalii despre campania aflată în desfășurare și se poate înscrie în concurs prin intermediul formularului de înscriere.

4. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal pe care o transmiteți pe Site prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Conform ultimelor dispoziții europene, Albalact S.A. se angajează să folosească responsabil datele personale ce sunt înregistrate automat de către script-uri automate oferite de Părți Terțe (în acest caz Google și Facebook) în momentul în care un Utilizator accesează website-ul www.efectulbifidus.zuzubifidus.ro.

Adresa IP

Adresa IP este trimisă cu fiecare solicitare, astfel încât serverul să știe unde să trimită răspunsurile. Fiecare utilizator de Internet obține o adresă IP de la un furnizor de servicii Internet (ISP) de îndată ce se conectează la Internet. ISP-ul știe care adrese IP au fost folosite când și prin care utilizatorul de Internet. Legea impune ca ISP să păstreze aceste informații. Albalact S.A. nu salvează local nicio adresă IP a vreunui Utilizator. Folosim în schimb adresa IP pentru recunoașterea sesiunilor și analizele geografice din instrumentul nostru oferit de Părți Terțe (Google și Facebook).

Informații Suplimentare

Dacă ne furnizați în mod voluntar date personale prin intermediul formularului de contact, nu vom utiliza, nu vom procesa sau nu vom transfera aceste date dincolo de limitele permise de statut sau definite de dvs. în declarația dvs. de aprobare. În plus, vom transfera datele dvs. numai dacă suntem obligați să facem acest lucru prin hotărâri oficiale sau judiciare. Încrederea dvs. este importantă pentru noi. Dacă aveți întrebări cu privire la Politica de confidențialitate a datelor, nu ezitați să ne contactați.

5. Modificarea Termenilor și Condițiilor

Albalact S.A. are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de Site.

6. Limitarea răspunderii

Albalact S.A. și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, angajații, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Albalact S.A. nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea sa vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.